TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

Verschijnt binnenkort!

Tradium Business Software evolueert continu. Op verzoek van onze klanten worden nieuwe functionaliteit en aanpassingen doorgevoerd in nieuwe releases van ons ERP-systeem. Benieuwd wat in de komende release(s) gaat verschijnen? Kijk snel hieronder, wellicht dat jouw verzoek hieronder ook bij staat!

 

Laatste update:

 
Binnenkort verwacht:

 

* Er zijn kleine aanpassingen doorgevoerd ten aanzien van de opbouw van de applicatie-tabs bovenin het hoofdvenster. Ook is de werking van het SQL-pictogram hersteld

 
* Dubbele boekingen die incidenteel voorkwamen bij het inlezen van MT940-bestanden (importeren journaalposten) zijn verholpen
 
* Voortaan is het mogelijk om een service call te laten herhalen. In het tabblad [Specificaties] is de interval in te stellen.
 
* Er is een nieuwe systeemparameter (op bladzijde 30 van het Implementatie Stappenplan) waarmee kan worden aangegeven of een factuuradres bij digitale verzending van de factuur mag worden gehanteerd of dat juist het vestigingsadres moet worden gebruikt (wetgeving).
 
* Er is een nieuwe configuratie-optie toegevoegd voor het Web Portal. Voortaan is het mogelijk om een fictieve voorraad(verhoging) in te stellen en die mee te laten wegen bij de getoonde beschikbaarheid van artikelen.
 
* Bij valideren van inkoopfacturen is het voortaan mogelijk om in meerdere statussen een waarde in het "Reden" veld aan te passen.
 
* De e-Comm Server is voortaan voorzien van een auto-recovery: wanneer een onderdeel van het communicatie-systeem vastloopt of uitvalt, wordt het onderdeel automatisch herstart. Ook wanneer er sprake is van een dreigende overbelasting van het geheugengebruik sluit het systeem zichzelf af en herstart automatisch.
 
* In TRADIUM/RED wordt een nieuw OCR--systeem ingevoerd, dat naast de bestaande technieken wordt ingezet. De vernieuwde optische tekstherkenning is een uitbreiding op de bestaande methodieken. Een extra OCR stap draagt zorg voor verdere verbetering van indexeren van gescande documenten. De nieuwe techniek wordt ondersteund door Tesseract, een OCR-engine die, oorspronkelijk ontwikkeld door Hewlett-Packard, tegenwoordig als open source project onder aanvoering van Google verder wordt ontwikkeld. Tradium combineert de verschillende systemen tijdens het archiveren en indexeren van alle documenten en e-mails, zodat het best mogelijke resultaat bij het opbouwen van trefwoorden in het digitale archief wordt bereikt.
 
Wist u dat:
- Alle in Tradium gegenereerde en gescande of gekoppelde documenten op de achtergrond worden ge´ndexeerd?
- Het indexeringsproces centraal wordt uitgevoerd door de e-Comm Server?
- Gescande documenten die scheef door de scanner zijn gegaan automatisch rechtop worden uitgelijnd?
- De belichting van van gescande documenten automatisch wordt geoptimaliseerd om tekstherkenning te verbeteren?
- Onzuiverheden, zoals strepen, vlekken en stippen, automatisch worden verwijderd om tekstherkenning nog verder te verbeteren?
- Het mogelijk is e-mails te doorzoeken op inhoud van niet alleen het bericht zelf, maar ook op de inhoud van alle bijlagen?
 

 

 

 

 
Klik hier voor de meest recente aanpassingen die zijn verschenen