TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

Verschijnt binnenkort!

Tradium Business Software evolueert continu. Op verzoek van onze klanten worden nieuwe functionaliteit en aanpassingen doorgevoerd in nieuwe releases van ons ERP-systeem. Benieuwd wat in de komende release(s) gaat verschijnen? Kijk snel hieronder, wellicht dat jouw verzoek hieronder ook bij staat!

 

Laatste update:

 
Binnenkort verwacht:

VERNIEUWD! Archief Browser

De Archief Browser is een belangrijke tool voor het opzoeken van gearchiveerde en ge´ndexeerde documenten in Tradium. Tot nog toe kon de inhoud van deze mails en documenten alleen in een apart venster worden weergegeven (door erop te dubbelklikken).
 
De applicatie is nu helemaal vernieuwd en in lijn met de andere beheerapplicaties binnen Tradium. Daarbij is nieuw is dat voortaan alle documenten en gearchiveerde mails binnen de applicatie worden weergegeven. In een subvenster is de inhoud van een document of mail te bekijken (mits de gebruiker hiertoe is geauthoriseerd).
 
Hiermee wordt het bladeren door het digitale archief een stuk eenvoudiger en gebruiksvriendelijke omdat de documenten niet in een apart venster hoeven te worden geopend. Al kan dat nog steeds door het dubbelklikken op het document. Ook het openen van een leverancier of project blijft mogelijk op dezelfde wijze: dubbelklik op het item in de getoonde regel.
Documentbeheer - Archief Browser  - mail viewDocumentbeheer - Archief Browser - pdf viewDocumentbeheer - Archief Browser - rtf view

 
 
 

VERNIEUWD! Auto-calc totalen bij orderinvoer

Tijdens het invoeren en aanpassen van orderregels worden automatisch de ordertotalen herberekend. Omdat dit een complex proces is, waarbij allerlei zaken worden meegenomen in de berekening, zoals staffelkortingen, toeslagen, etc. kan dit proces soms enkele tellen duren.
 
Om die reden is er een vertraging ingebouwd, zodat de berekening niet direct wordt uitgevoerd, maar enkele seconden later.
Nieuw hierbij is een schuif waarmee de vertraging door de gebruiker kan worden aangepast om zo prettiger te kunnen werken in de order. De maximale vertraging is 10 seconden.
Tevens is de schermopbouw verbeterd bij de orderinvoer: voortaan verspringt het invoerscherm bij grote orders (met veel orderregels) niet meer nadat de automatische berekening is afgerond. Tevens is er minder flikkering bij het opbouwen van het scherm. Ook wordt de herberekening uitgesteld wanneer een cel in het orderinvoerscherm nog wordt bewerkt.

 
 
 

VERNIEUWD! Bijlagen viewer in Service Calls

Bij Service Calls worden in de Bijlagen-tab afbeeldingen en fotos' weergegeven. Ook worden er snelkoppelingen weergegeven van gelogde e-mails en documenten. Tot nog toe kon de inhoud van deze mails en documenten alleen in een apart venster worden weergegeven (door erop te dubbelklikken).
 
Nieuw is dat voortaan deze bijlagen binnen de Service Call worden weergegeven. Zo is het eenvoudiger en overzichtelijker om service-call gerelateerde items inhoudelijk te bestuderen.
 

Automatisch loggen:

Ook is er een policy gewijzigd ten aanzien van het verzenden van e-mails met een SID-tag: voortaan worden deze automatisch toegevoegd aan het logboek van de service-taak nadat het bericht succesvol is verzonden.
 
 
Service Calls - Bijlagen 1Service Calls - Bijlagen 2Service Calls - Bijlagen 3Service Calls - Bijlagen 4

 
 
 

VERNIEUWD! PDF viewer

Er is een nieuwe PDF viewer ingevoerd in Tradium die sneller werkt dan de oude PDF editor. Ook de opmaak van PDF-documenten wordt beter weergegeven. Nieuw bij de weergave van PDF-documenten in Orderbeheer is de mogelijkheid om in te zoomen, wat voorheen niet mogelijk was. Een verticale "zoombar" doet hierbij zijn intreden. De zoomfunctie is voortaan ook voor de in Orderbeheer getoonde scans van het type "TIFF".

 
 
 

NIEUW! On/line BTW-nummers controleren

Voortaan is het mogelijk om een ingevuld BTW-nummer te controleren op echtheid. Door op het veldlabel (links van het ingevulde BTW-nummer) te klikken wordt real-time de EU-database geraadpleegd en zie je niet alleen of het BTW-nummer klopt maar ook onder welk bedrijf en adres het nummer is geregistreerd.
 

Schermopbouw optioneel sneller door uitschakelen buffering:

Nieuwe systeeminstelling in Tradium: directe schermaansturing, in plaats van aansturing via screenqueue (buffer). Kan sneller werken, maar ook flikkering veroorzaken. Is af te raden bij trage videokaarten, maar aan te bevelen bij snelle videoprocessoren.

 

Minor updates:

- diverse tekstbox-dialoogvensters zijn bijgewerkt, waarbij het klassieke Microsoft RichTextBox is vervangen door vernieuwde componenten. Tevens is hierbij kritisch gekeken naar de functionaliteit van de RTF-editor en is in een aantal gevallen de RTF-functie vervangen door een zogenaamd light-weight Windowless component.
 

Bug-fixes:

- tijdens het typen in een RTF-tekstvenster verspringt de opmaak schijnbaar willekeurig naar vetschrift en weer terug.
- vertraging bij opbouwen van beschikbare printers in RDP-omgevingen is opgelost door inbouwen cache
- vastlopen bij wisselen tussen kontaktpersonen na veldwijziging zonder validate (geen tab-toets gebruikt) opgelost
- te snel klikken op "uren"-knop na het invoeren of bewerken van gewerkte uren in Service Calls wordt voorkomen
 
 

 

 
Klik hier voor de meest recente aanpassingen die zijn verschenen