TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

Verschijnt binnenkort!


Tradium Business Software evolueert continu. Op verzoek van onze klanten worden nieuwe functionaliteit en aanpassingen doorgevoerd in nieuwe releases van ons ERP-systeem. Benieuwd wat in de komende release(s) gaat verschijnen? Kijk snel hieronder, wellicht dat jouw verzoek hieronder ook bij staat!

 

Laatste update:

 
Binnenkort verwacht:

 

Vernieuwd! Mail-browser voorzien van afbeeldingenfilter

Met name commerciŽle e-mail zijn rijkelijk voorzien van afbeeldingen en animaties. Echter, deze afbeeldingen zitten vaak juist niet in het mailbericht zelf, maar worden tijdens het laden van het e-mailbericht in de mail-browser gedownload vanuit het Internet. Om zowel beveiligingsredenen, als ook vanuit performance-oogpunt, is het voortaan mogelijk om deze externe download-links te blokkeren. Er is een nieuwe knop "Images" toegevoegd onderaan de browser. Door hierop te klikken schakelt u het afbeeldingenfilter in en uit.
 
Wanneer u een filter in- of juist uitschakelt, onthoudt Tradium deze instelling voor alle volgende berichten van deze afzender en het domein van deze afzender
 
e-mail with imagese-mail without images
 

Vernieuwd! Zoekdialoogvensters

De huidige zoekmethode in Tradium is voor iedere gebruiker bekend en vrijwel overal gelijk in alle applicaties: met een druk op de F3-toets of met de toetscombinatie Ctrl-F verschijnt een dialoogvenster waarin je een of meerdere zoekgegevens kunt invoeren. Bij Artikelbeheer zijn de zoekfuncties nog meer uitgebreider dan bij het zoeken naar klanten bijvoorbeeld.
Een verzoek van een van onze klanten was om het "herzoeken" te vereenvoudigen: als je namelijk iets niet vind, dan moet je opnieuw het zoekdialoogvenster aanroepen en een ander zoekgegeven invoeren.
We hebben de zoekfuncties kritisch bekeken en diverse aanpassingen doorgevoerd. Allereerst zal bij een geannuleerde zoekopdracht automatisch het dialoogvenster terugkeren en kun je zo de zoektekst aanpassen en opnieuw proberen. Echter, bij Artikelbeheer verschijnt in de lijst van gevonden artikelen bovenin voortaan een tekstvak waarin de zoektekst staat. Deze kun je direct aanpassen en als je op de Enter-toets drukt, wordt de lijst aangepast.
 

Zoekfuncties Go Internet!

Maar daar blijft het niet bij! Nieuw is de mogelijkheid om een google-search uit te voeren van het item dat je op dat moment in de lijst heb geselecteerd! Kijk op de slideshow hiernaast hoe dat eruit ziet! Je standaard browser wordt hierbij geopend, zodat je dat naast Tradium kunt gebruiken.
Orderinvoer - artikelen zoeken 1Orderinvoer - artikelen zoeken 2Orderinvoer - artikelen zoeken 3Orderinvoer - artikelen zoeken 4

 

 

 
Klik hier voor de meest recente aanpassingen die zijn verschenen