TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

Met de Baliemodule van TRADIUM Business Software voor het MKB geeft u het afhaalmagazijn een extra impuls. Door het direct aan de balie invoeren van de af te halen artikelen, wordt direct een optimale pickingroute aangemaakt waarmee de artikelen worden geraapt. De pakbon wordt automatisch verwerkt tot een contantnota of factuur, afhankelijk van betalingscondities en kredietwaardigheid.

 
 
Indien gewenst kan ook de identificatie van uw klant bijvoorbeeld via verificatie van handtekening of met een pasje, automatisch geschieden. En wanneer u gebruik maakt van barcodes is ook het scannen van artikelen via hand -of afstandscanners mogelijk. Zijn toetsenborden te lastig op de balie? Maak dan gebruik van TRADIUM Touchscreen; dezelfde module, maar dan met invoer vanaf het beeldscherm.
 
CATALOGUS
De opzet van de baliemodule is gelijk aan die van uw productcatalogus: uw verkopers kunnen naar wens snel zoeken of bladeren via indexen naar de desbetreffende artikelen. In één oogopslag worden prijs en voorraad weergegeven, samen met de afbeelding van het product. Ook is het mogelijk om snel een prijsopgave te maken voor de klant, waar de klantgebonden kortingscondities uiteraard op worden toegepast.
 
EENVOUDIG ARTIKELBEHEER
Het artikelbestand is de spil van uw handelsorganisatie. Juiste producten en up-to-date prijzen, ook naar uw klanten toe, zijn hierbij van levensbelang. Met de catalogus kunt u eenvoudig uw artikelbestand onderhouden èn uitdraaien. Het maken van prijslijsten is geen hels karwei meer dat u moet gaan uitbesteden, maar u kunt nu snel en eenvoudig uw eigen catalogus realiseren.