TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

In TRADIUM Business Software voor het MKB kunt u een catalogus opzetten, waarmee u de artikelinformatie structureert. Om de balie-invoer extra gemakkelijk te maken wordt deze gekoppeld aan uw interne catalogus. U kunt hiermee afbeeldingen koppelen aan een artikel of artikelgroep. Daarnaast is door de gegroepeerde opbouw van het bestand de balieafhandeling voor uw medewerkers eenvoudiger te bedienen.

 
Met de catalogusfunctie binnen TRADIUM Business Software kunt u natuurlijk ook uw eigen drukwerk voorbereiden. Dankzij de integratie met professionele DTP programmatuur (Adobe InDesign) kunt u in ons ERP systeem de gegevens ‘druk klaar’ exporteren naar CDROM. Vervolgens kunt u met uw drukker snel en kostenbesparend een complete gids produceren of een prijslijst realiseren.
 
DIGITAAL PUBLICEREN
Ook vormt de in TRADIUM Business Software opgeslagen informatie de juiste basis voor publicatie in CDROM formaat (zoals de Plieger ShowROM, ook een product van KeeminK Design) of voor het internet.
 
 
ON-LINE PRODUCTINFORMATIE
KeeminK Design ontwikkelt en onderhoudt al sinds 1995 e-commerce sites. Zo kunnen uw klanten ook over het internet real-time bestellingen plaatsen of orderinformatie opvragen, zoals bijvoorbeeld ook bij onze relatie Rexel Nederland (divisie van ‘s werelds grootste elektrotechnische groothandelsconcern) thans mogelijk is. Meer informatie hierover treft u aan in onze brochure ‘CBBS HostSystems’, die wij graag op verzoek naar u opsturen.