TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

Barcoding

 

In combinatie met de apparatuur om barcodes te scannen, levert KeeminK Design alle de benodigde programmatuur voor het gebruik van barcoderingen binnen uw bedrijf. Van relatief eenvoudige handscanners voor OFLINE toepassingen of aan de kassa tot professionele en robuste long-range apparatuur: afhankelijk van de behoefte is er een software oplossing te realiseren die bij u past.

 
In combinatie met de apparatuur om barcodes te scannen, levert KeeminK Design alle de benodigde programmatuur voor het gebruik van barcoderingen binnen uw bedrijf.
Ook voor uw balie of Point Of Sale werkplek hebben wij de juiste scanners, paslezers en touch-screen systemen om voor u de handelingen zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.
 
 
Zo zijn wij gespecialiseerd in het op maat leveren van magazijnautomatisering, gecombineerd met telematica toepassingen (zoals elektronisch bestellen) , koppelingen met uw eigen informatiesysteem en routeplanning voor uw chauffeurs.
Met behulp van handscanners worden goederenbewegingen geregistreerd en via GPRS zijn spoedorders zelfs naar uw chauffeurs elektronisch door te zenden.
 
Een voorbeeld van een magazijntoepassing:
Bestelorders welke uit het centrale systeem komen, worden met de handterminal gepikt en in de juiste ruimte voor de vrachtauto’s gezet.
Wanneer alle goederen voor de orders op de route compleet zijn, kunt u een routeplanning realiseren en in de handterminal laden.
Bij het afleveren van de goederen worden deze gescand en daarna afgeleverd.
Eventuele contante of pin-betalingen worden per klant geboekt, evenals de goederen die retour moeten worden genomen. Na de afhandeling wordt vervolgens het volgende adres voor de route aangegeven. Eenmaal weer in het magazijn aangekomen wordt de handterminal uitgelezen in de gegevens worden in het centrale administratiesysteem verwerkt.
 

Informatiesystemen

Een handterminal, palmtopcomputer of notebook is ook uitstekend te gebruiken om uw verkopers mee uit te rusten zodat zij altijd actuele klant- en/of productinformatie kunnen opvragen. Met name de wat uitgebreidere hardware, eventueel met modem of telefoonmodule voor internet, kan uitstekend worden gebruikt om ook de gegevens bij uw vertegenwoordiger up-to-date te houden en ook zijn gegevens weer naar de verkoopmanager door te spelen.