TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

TRADIUM Business Software voor het MKB is een compleet systeem voor beheer en verwerking van bedrijfsgegevens in administratief, logistiek, commercieel čn financieel opzicht. En gebouwd op een robuust, betrouwbaar én schaalbaar platform.

 
DE BASIS
De basis voor TRADIUM Business Software voor het MKB wordt gevormd door een relationeel database systeem, een RDBMS genaamd. Dit is de machinekamer van het datawarehouse oftewel gegevenspakhuis. In deze machinekamer vindt het verzamelen en sorteren van alle gegevens plaats. Met andere woorden: deze machinekamer is het kloppend hart van TRADIUM Business Software.
 
DATAWAREHOUSING
Het datawarehouse is het centrale gegevenspakhuis om de machinekamer, waarin de grote hoeveelheden gegevens opgeslagen worden. De kracht van een goed ontwikkeld gegevenspakhuis is de hoeveelheid kwalitatieve informatie (meer nog dan kwantitatief) die geproduceerd kan worden. Het raamwerk binnen het gegevenspakhuis wordt ingevuld door de verschillende applicaties die standaard beschikbaar zijn of voor u op maat aangepast of gerealiseerd kunnen worden.
 
HET RESULTAAT
Het resultaat is een duurzaam pakhuis met allerlei gegevens waaruit informatie wordt gehaald en waarin allerhande zaken worden afgehandeld. Een dergelijk gegevenspakhuis vormt de kern van uw bedrijfsautomatisering. Het staat centraal in uw organisatie en is een investering die vele jaren zal voortbestaan binnen uw bedrijf.
 
TRADIUM Business Software voor het MKB is zo’n gegevenspakhuis. Ons ERP systeem verzamelt alle ingevoerde gegevens (transacties) en structureert de gegevens tot informatie. Deze informatie wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt.
 
Zo kunnen aan de hand van ingevoerde opdrachten de artikelen in het magazijn verzameld worden. Of u kunt financiële rapportages samenstellen of mailingen uitsturen. Maar ook kunt u bijvoorbeeld urenrapportages electronisch op projecten boeken en met één druk op de knop de btw-aangifte uitdraaien.
 
FLEXIBILITEIT TROEF
TRADIUM Business Software voor het MKB is een flexibel in te richten bedrijfsinformatiesysteem en bestaat naast de basis van applicatie en administratie onafhankelijke software uit een tal van mogelijke applicaties, al dan niet gecombineerd met specifieke hardware, om uw bedrijf zo volledig mogelijk te automatiseren.