TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

KeeminK Design B.V.

 
 
Get Adobe Flash player

KeeminK Design kan terugkijken op ruim 25 jaar ervaring in ontwerpen en realiseren van softwareoplossingen voor bedrijven in verschillende branches. Als specialist in administratieve en logistieke automatisering en e-commerce oplossingen, hebben wij in de afgelopen jaren onze know-how ingezet voor Tradium, de complete automatiseringsoplossing voor het middenbedrijf.

 
 

SQL Platform

Met Tradium hebben wij een platform ontwikkeld voor uw gehele bedrijfsautomatisering. Van relatiebeheer tot debiteurenbewaking, van projectadministratie en verkoop tot facturatie en magazijnbeheer, van ge´ntegreerde e-mail tot rapportages: Met Tradium Business Software heeft u het ERP-systeem van de toekomst in huis.

Met de kernpunten:
ransactie en informatiesysteem
apportages via SQL en VBA
ansluiting op de praktijk
irect inzicht in financiŰle cijfers
ntegratie en communicatie
itgebreide functies en managementtools
aatwerk naar wens te realiseren
 

...hebben wij deze geavanceerde businesssoftware ontwikkeld. Geen aparte oplossingen meer voor de diversiteit toepassingen binnen uw bedrijf, maar alles in ÚÚn systeem ondergebracht zodat u gebruikt wat u nodig heeft.

Natuurlijk staat het gebruikerscomfort en de eenvoud in gebruik, zoals in al onze software, ook hier voorop.

 

 Een kleine greep uit de verschillende mogelijkheden waarmee wij u van dienst kunnen zijn:

 
 

E-commerce & internet

Naast Tradium heeft KeeminK Design ook op het gebied van informatie- en bestelsoftware haar sporen verdient. Met onze e-commerce oplossingen worden bij handelsbedrijven dagelijks vele duizenden euro's aan opdrachten doorgezonden en evenzovele klanten komen op website-toepassingen terecht die door ons gerealiseerd zijn.
 
 
 

Integratie telefonie

Maar ook op het gebied van integratie van uw telefooncentrale in uw PC-netwerk of POS systemen (Point Of Sale) en artikelbeheer en catalogi hebben wij toepassingen gerealiseerd die al dan niet in combinatie met Tradium functioneren.
 
 
 
 

Standaard hardware, POS, Barcodelasers en pda's

Naast printers, pc- en serveroplossingen leveren wij ook POS-systemen, Handhelds, RFID, GSM-toepassingen voorzien van de juiste softwareapplicaties, afgestemd op uw wensen.
Een voorbeeld hiervan is barcode software in combinatie met hardware voor uw magazijn en logistiek.
 
Handhelds met informatie, up-to-date via gprs of gsm: inbellen is weten met handhelds of pda's
 
 

Opleiding & Training

E- learning via het internet kunnen uw medewerkers eenvoudig en in hun eigen tempo verschillende standaard softwarepakketten leren. Daarnaast geven wij ook inhouse trainingen en/of produktpresentaties voor uw medewerkers.
 
Kijk voor meer softwaremogelijkheden en hardware informatie op www.keeminkdesign.nl
Bent u ge´nteresseerd in moderne totaaloplossingen voor administratie, logistiek, relatie- en order/projectbeheer, neemt u dan contact met ons op. Wij willen ons bedrijf graag aan u voorstellen.