TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

CBBS/Hostsystems

 

De mogelijkheden voor E-commerce zijn tegenwoordig volop aanwezig en een website alleen is vaak niet meer genoeg. Hoewel de website een visitekaartje is van uw bedrijf, is de aanwezigheid van een produktinformatie- en bestelsysteem ook niet meer weg te denken. Maar om nu uw eigen systeem open te zetten voor internet...

 
Daarom heeft KeeminK Design CBBS/Hostsystems ontwikkeld. Via dit systeem kunt u alle elektronische uitwisseling van gegevens laten plaatsvinden. CBBS/Hostsystems staat in verbinding met uw eigen systeem voor de noodzakelijke informatie en tegelijkertijd vormt zij de buffer tussen u en het de buitenwereld op het internet.
 

Hoe werkt CBBS/Hostsystems

Wanneer u uw klanten een elektronisch bestelsysteem wilt aanbieden, wilt u toch niet uw systeem openzetten zodat zij rechtstreeks de orders invoeren in uw eigen systeem. Hier biedt CBBS/Hostsystems uitkomst.
Door als buffer te dienen tussen de buitenwereld en uw eigen interne systeem kunt u CBBS/Hostsystems gebruiken voor diverse toepassingen. Niet alleen als bestelsysteem voor uw klanten, maar ook om uw buitendienst medewerkers informatie te verstrekken over hun relaties.
CBBS/Hostsystems werkt via een modempool en/of via internet en u kunt uw klanten laten kiezen uit ondermeer de volgende mogelijkheden:
 
Voor wie
Inloggen
Mogelijkheden
Uw klanten
rechtstreeks via internet of modem op de applicatie in CBBS/Hostsystem
online werken
artikelen op zoeken
orders intypen
orders opvragen
via speciale software:
ofline software
artikel cdrom
EDI-software
online werken
orders automatisch doorzenden
orderbevestigingen automatisch ontvangen
orderstatus opvragen
 
koppeling met eigen software mogelijk via uitwisseling van bestanden
 
Uw vertegenwoordigers
 
via hun informatiesysteem op pc, notebook of pda
 
agenda bijhouden
klantgegevens opvragen
bestellingen doorzenden
rapportages maken en doorzenden
 
 
Uw medewerkers
 
op applicatie vanuit huis
 
 
thuiswerken
 
via handscanner met gsm/gprs
bezorggegevens doorzenden
 
Al deze mogelijkheden met hun eigen interface, draaien naast elkaar op CBBS/Hostsystems.
 
 
Met CBBS/Hostsystems speelt u flexibel in op de mogelijkheden van elektronische gegevensuitwisseling. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.