TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

Nooit meer een afspraak vergeten, en precies weten of u met uw collega de relatie kunt bezoeken? In TRADIUM Business Software voor het MKB kan het met AgendaBeheer. Voortaan kunt u afspraken feilloos vastleggen, zelfs bespreekruimtes reserveren. Alle afspraken zijn overzichtelijk weergegeven. U kunt uw eigen afspraken weergeven of met n of meerdere collega’s gecombineerd.

 
Uw priv-afspraken kunt u ook veilig invoeren; TRADIUM voorkomt dat andere gebruikers inzage hebben in uw vertrouwelijke gegevens.
 
UW AFSPRAAK BEGINT OM...
Wilt u zeker weten dat u uw afspraak niet vergeet? In TRADIUM kunt u via uw beeldscherm, een e-mail bericht of zelfs via SMS een alarmmelding ontvangen op de door u vooraf ingestelde datum en tijd.
 
HERHALEN EN WIJZIGEN
Het plannen van vervolgafspraken of een repeterende afspraak is met enkele muisklikken gebeurd. Verschuiven van afspraken is eveneens eenvoudig: gewoon slepen met de muis!
 
AFSPRAKEN KOPPELEN
Ook kunt u documenten, e-mail en aantekeningen koppelen aan een afspraak. Ook belopvolging is mogelijk. Ook hier geldt weer: integratie met andere applicaties binnen TRADIUM is een feit; alle aantekeningen zijn weer vanuit RelatieBeheer te volgen en vooral ook p te volgen.
 
WAAR ZULLEN WE GAAN ZITTEN?
Is de vergaderruimte al bezet? Op zoek naar een lege kamer? Met TRADIUM voorkomt u dat. U kunt bespreekruimtes aanleggen in TRADIUM en de beschikbaarheid toetsen vrdat u de afspraak maakt. Symbolen in het agendaoverzicht geven aan dat er sprake is van een gereserveerde ruimte.
 
UW TAKEN OVERZICHTELIJK INGEPLAND
Ook taken kunt u in AgendaBeheer inplannen. Aanvangsdata worden in de kalender gehighlight en onderin de kalenderbalk van het hoofdvenster worden de nog openstaande taken opgesomd. Met de overzichtelijke tijdsbalk op het digitale planbord kunt u taken toevoegen, verplaatsen en verwijderen. Simpel en snel, met de muis!