TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

Hieronder treft u een overzicht aan van de beschibare trainingen voor TRADIUM Business Software voor het MKB. Heeft u vragen hierover? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden binnen uw bedrijf!

 

Basis functies TRADIUM

Uitleg over de werking van databases, gegevenspakhuizen en het applicatie frame-work van TRADIUM Business Software Server. Alle standaard functies worden hierin uiteengezet en deze cursus dient als basis voor vervolgcursussen van Tradium Server. Met name wordt aandacht besteed aan de SQL-ontwerper en de geÔntegreerde communicatiemogelijkheden.
 

Relatie- en Documentbeheer

Uitleg over de klanten- en leverancierskaarten. Documentbeheer met MS-Word. Opmaken Word-sjablonen met de extra TRADIUM Business Software functies. Integratie met e-fax, e-mail, sms en telefonie. Het loggen van gegevens en koppelen van documenten is een essentieel onderdeel. Daarnaast wordt het maken van standaard documenten en standaard opmaak behandeld.
 

Financieel

Hoewel boekhoudpakketten qua functionaliteit veel overeenkomsten hebben, zijn er toch bij het boeken in Windows en ook in Tradium een aantal weetjes en tips die wij u niet willen onthouden. Daarnaast wordt ook de facturatie uitgelegd, en is uitleg over gekoppelde gegevens in het financiŽle deel van de software natuurlijk een must. Debiteurenbewaking maakt ook onderdeel uit van de cursus.
 

Projectbeheer en calculatie

Het projectbeheer en calculatie en offertes maken is een apart onderdeel in TRADIUM Business Software. Het toekennen van rechten binnen projecten, het boeken van uren en natuurlijk het calculeren met de juisten prijzen komt hier uitgebreid aan bod, evenals het rekenen met vaste aanneemsom of juist op projectuurtarief.
 
 

SQL Training  details

Om de ingevoerde gegevens ook als rapportage uit de software te krijgen, kan met behulp van SQL of de SQL ontwerper de vraagstukken worden opgesteld. Inzicht in tabellen en gekoppelde velden is belangrijk voor de onderlinge relaties tussen gegevens.
 

Basic Script Training  details

Een standaard query laten uitvoeren voor prijsverhogingen en een export voor bestanden zijn allebei voorbeelden van kleine programma's die u zelf zou kunnen maken met behulp van de ingebouwde Basic Script Editor. Een cursus hierover is noodzakelijk zodat u ook werkelijk datgene als output krijgt wat u zich gewenst heeft. Basiskennis Visual Basic for Applications is een prť.
 

TRADIUM Balie & Storage

De TRADIUM Business Software Balie & Storage toepassing wordt bij u ter plaatse in het magazijn aan de medewerkers uitgelegd. Door eerst de uitleg te geven en vervolgens de rest van de dag mee te lopen met uw medewerkers wordt het systeem in de praktijk gebracht en kunnen dagelijkse situaties direct toegepast worden.
 

TRADIUM Mobile

De TRADIUM Mobile-toepassing wordt bij u ter plaatse in het magazijn aan de chauffeurs uitgelegd. Door uitleg te geven van de procedures die 's ochtends, overdag en 's avonds gevolgd gaan worden en vervolgens deze procedures direct uit te voeren, wordt het systeem meteen in praktijk gebracht en kunnen alle vragen direct beantwoord worden.