TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

Al sinds de oprichting van ons bedrijf in 1988 houden wij ons bezig met het werken in grote databases. Aan de basis van ons succes stond onze unieke zoekfunctie (KD-ScanFile techniek) die wij in 1990 introduceerden in TUOFLINE, het elektronisch bestelprogramma voor klanten van Technische Unie. Hiermee was voor het eerst mogelijk om zeer snel te zoeken op combinaties van trefwoorden, lettergrepen of (delen van) typenummers in het artikelbestand van de TU. Deze kennis en ervaring wordt in alle disciplines van TRADIUM Business Software voor het MKB toegepast. Juist ook in het digitaal documentbeheer.

 
AUTOMATISCH EFFICIENT ARCHIVEREN
TRADIUM Business Software voor het MKB biedt meerdere hulpmiddelen om documenten, e-mails en ontvangen bijlagen snel en efficiënt op te slaan in het digitaal archief. Bijvoorbeeld: wanneer u e-mails wilt archiveren, zoekt ons ERP systeem aan de hand van het e-mailadres of domeinnaam de juiste relatie op.
 
Daarnaast kunt u ook bijlagen direct opslaan in een (lokale) map op uw computer die vervolgens automatisch via een zogenaamde batchverwerking ineens wordt verwerkt. Daarbij worden de bijlagen automatisch omgezet naar .TIF of .PDF bestanden. En daar is weer een speciale reden voor, zo leest u hieronder:
 
ANNOTATIONS & DIGITAL STAMPS
Wanneer u documenten van het type .TIF (Tagged Image Format) of .PDF (Portable Document Format) archiveert in TRADIUM Business Software, kunt u deze documenten voorzien van aantekeningen, markeringen en zelfs digitale stempels! Deze “annotations” worden in een aparte laag opgeslagen bij het document, zodat u de documenten naar keuze mèt of zònder deze aantekeningen kunt afdrukken.
 
Heeft u aantekeningen gemaakt bij een document? Met een enkele klik kunt u het document met de aantekeningen doorgeven aan uw collega‘s!