TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

E-Commerce 

 

De mogelijkheden voor E-commerce zijn tegenwoordig volop aanwezig. Een website alleen is vaak niet meer genoeg. Hoewel de website een visitekaartje is van uw bedrijf, is de aanwezigheid van een produktinfo- en bestelsysteem ook niet meer weg te denken. KeeminK Design biedt u verschillende mogelijkheden voor E-commerce aan:

 

het bestel- en informatiesysteem CBBS/2


Dit is een op Windows™ gebaseerd systeem voor elektronische uitwisseling van gegevens in de breedste zin van het woord. CBBS/2 heeft verschillende gebruikersinterfaces die tegelijkertijd geactiveerd kunnen zijn. Dit houdt in dat klanten met verschillende software op verschillende niveaus kunnen inbellen; van rechtstreekse communicatie via bijv. Offline software tot de internet interface.
 
CBBS/2 is een flexibel systeem dat meerdere taken tegelijkertijd kan uitvoeren voor de gebruikers. Het systeem kan dus tegelijkertijd elektronische orders verwerken en bijv. online klantinformatie verzamelen voor de inbellende vertegenwoordigers terwijl u zelf het logboek opvraagt.
CBBS/2 is multifunctioneel inzetbaar: het systeem kan ingezet worden als een ‘stand-alone’ systeem dat gekoppeld kan worden aan uw eigen systeem om de informatievoorziening zo up-to-date mogelijk te houden. Hiertoe is CBBS/2 voorzien van uitgebreide koppelingsmogelijkheden via ODBC met alle bekende databasesystemen.
Ook kan CBBS/2 geheel zelfstandig opereren of zelfs een server functie in een pc-netwerk vervullen.

 

Software voor uw klanten


Om uw artikelen bij uw klanten onder de aandacht te brengen of het elektronisch bestellen voor uw klanten makkelijk te maken, hebben wij de digitale catalogus en ofline-bestelsystemen ontwikkeld.
Met deze softwareprodukten biedt u uw klanten extra gemak om uw artikelen op te zoeken en deze vervolgens elektronisch te bestellen via uw website. Natuurlijk behoren ook calculaties, offertes en evt. koppeling met handscanners tot de mogelijkheden.
Als uitvinders van de OFLINE Series hebben wij natuurlijk ook verschillende toepassingen gerealiseerd op basis van gegevensuitwisseling middels standaard bestandslayouts zoals ICM of EANcom.

  

Integratie met andere ICT-oplossingen


Het mooiste van CBBS/2 is echter dat het geheel ge´ntegreerd kan worden met de toepassingen bij de gebruiker. Via door ons ontwikkelde OFLINE-software en catalogi kunnen bijv. automatisch de bestellingen doorgezonden worden, waarbij de klant een orderbevestiging retour krijgt.
 
Ook de integratie met klantinformatiesystemen is eenvoudig te realiseren. CBBS/2 wordt natuurlijk functionerend opgeleverd en onderhouden door ons middels het afgesloten onderhoudscontract. Daarnaast kunt u echter ook zelf met de ingebouwde 4GL programmeertaal CCL/2 eventuele aanpassingen verrichten.