TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

Met TRADIUM Business Software voor het MBK kunt u ook online taken uitvoeren over een veilige internetverbinding. Hiervoor biedt KeeminK Design via haar InstalBase-netwerk speciale e-Services.

 
Wat zijn e-Services?
Het is de verzamelnaam voor diverse taken en functies die via webpagina's realtime worden afgehandeld in uw TRADIUM Business Software backoffice.
 
Voor wie zijn e-Services bedoeld?
Voor alle TRADIUM Business Software klanten die geen CBBS/32 HostSystems website hebben, maar wel gebruik willen maken van realtime afhandeling van taken in de backoffice (database).
 
Hoe werkt e-Services?
Heel eenvoudig: u voegt een unieke hyperlink toe op uw bestaande website. Deze link opent een loginpagina in dezelfde huisstijl als uw website. Nadat de gebruiker heeft ingelogd, verschijnen de pagina's waarin de functionaliteit wordt afgehandeld. De hosting van deze interactieve taken vindt plaats op een beveiligde (firewall) webserver. Daarachter vindt (ook weer via een firewall) de informatie-uitwisseling
plaats tussen de gebruiker en uw TRADIUM Business Software backoffice (database).
 
Wat zijn de systeemeisen?
De service maakt gebruik van de bestaande TRADIUM Business Software infrastructuur en vereist verder geen investering in hardwarde of software. Er zijn geen extra systeemeisen nodig.
 
Wat kost e-Services?
U betaalt een eenmalige setupfee voor het instellen van de huisstijl op de webpagina's. Daarnaast betaalt u een vast bedrag per maand voor de hosting van de gekozen service.
Ook is het mogelijk om een nieuwe service voor u te laten bouwen. Deze werkzaamheden worden onder de dezelfde condities uitgevoerd als andere onderhoud en engineering werkzaamheden die aan uw TRADIUM Business Software backoffice worden uitgevoerd.
 
Meer informatie? Neem s.v.p. contact met ons op!