TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

Verkoop via internet met automatische afhandeling van de bestelde goederen is eveneens mogelijk met TRADIUM Business Software voor het MKB. Door gebruik te maken van de combinatie van ons ERP systeem en CBBS/32 HostSystems voor uw organisatie is het gehele traject van e-commerce volledig ge´ntegreerd.

 
CBBS/32 HostSystems is eveneens een product van KeeminK Design. Met CBBS/32 bouwt u snelle en zeer stabiele websites waarmee u probleemloos real-time orderverwerking, voorraadinformatie en productgegevens op het internet kunt publiceren. CBBS/32 gaat verder, want ook integratie met uw grotere klanten via XML of legacy-based ERP/CRM systemen behoort ook tot de vele mogelijkheden. CBBS/32 HostSystems wordt alweer bijna 20 jaar gebruikt door diverse (internationale) handelsbedrijven. Het systeem draagt in ruime mate bij aan de realisatie van hun omzet. Zij vertrouwen op de betrouwbaarheid en snelheid van de online dienstverlening waar ons bedrijf garant voor staat.
 
TRADIUM Business Software voor het MKB EN CBBS/32 Host Systems: EEN STERK DUO
De basis van CBBS/32 is gelijk aan die van TRADIUM Business Software: een robuuste MS-SQL Server omgeving en bewezen object technologie maken van CBBS/32 een webhosting platform dat een hoge performance weet te combineren met stabiliteit. Dit zijn basisvereisten voor probleemloze e-commerce toepassingen. De laatste jaren verlopen de ontwikkelingen van CBBS/32 parallel aan die van TRADIUM Business Software. Dat kan ook bijna niet anders, want sinds enkele jaren wordt een gratis CBBS/32 licentie verstrekt bij elke nieuwe  implementatie van ons ERP systeem!