TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

De ontwikkeling van de programmeeromgeving van CBBS/32, genaamd CCL, gaat nog verder als het gaat om integratie van e-commerce met TRADIUM Business Software voor het MKB: de Basic Script IDE van ons ERP systeem werkt hetzelfde als die van CBBS/32 en de programmeertalen zijn nagenoeg gelijk aan elkaar. Hierdoor kunnen ook programmabibliotheken die uw IT-mensen gebruiken voor uw website of database gedeeld worden gebruikt voor beide systemen!

 
OOK VOOR PDA-SITES EN
EDI/XML SERVICES
De combinatie van TRADIUM Business Software en CBBS/32 gaat verder dan alleen voor het gebruik van websites. Met WiFi-scanners kan interactief gecommuniceerd worden met de database van ons ERP systeem. Speciale websites voor gebruik met PDA’s en Blackberry’s met ingebouwde laserscanners zijn gerealiseerd, waarbij de buitendienst real-time gegevens kan uitwisselen.
 
De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt, mede dankzij de open structuur van TRADIUM Business Software voor het MKB!
 
TRADIUM Business Software voor het MKB EN CBBS/32 Host Systems: EEN STERK DUO
De basis van CBBS/32 is gelijk aan die van TRADIUM Business Software: een robuuste MS-SQL Server omgeving en bewezen object technologie maken van CBBS/32 een webhosting platform dat een hoge performance weet te combineren met stabiliteit. Dit zijn basisvereisten voor probleemloze e-commerce toepassingen. De laatste jaren verlopen de ontwikkelingen van CBBS/32 parallel aan die van TRADIUM Business Software. Dat kan ook bijna niet anders, want sinds enkele jaren wordt een gratis CBBS/32 licentie verstrekt bij elke nieuwe  implementatie van ons ERP systeem!