TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

Administratieve werkzaamheden bestaan voor een belangrijk deel uit het vastleggen van verschillende soorten mutaties. Binnen TRADIUM Business Software is veel aandacht besteed om dit zo eenvoudig mogelijk voor u te maken. Door gebruik te maken van de eigen ontwikkelde techniek ‘Dynamisch en Intelligent boeken’ ondersteunt ons ERP systeem u bij het verwerken van de mutaties.

 

 
FOUTCONTROLE EN ERGONOMISCH INVOEREN
De kans op fouten is hierdoor aanzienlijk minder omdat tijdens het boeken door TRADIUM Business Software de grootboekrekeningen en factuurnummers worden voorgesteld, BTW-boekingen voor u worden afgemaakt en omschrijvingen met een klik met de muis kunnen worden overgenomen. Ook het gebruik van het toetsenbord heeft hierbij de nodige aandacht gekregen: bijna alle invoer kan worden verwerkt door uitsluitend gebruik te maken van het numerieke gedeelte, waarbij aan de toetsen boven en rechts van de cijfers speciale (zoek-)functies zijn
toegewezen.
 
ADMINISTRATIE
In TRADIUM Business Software voor het MKB kunt u meerdere administraties vastleggen. Bij het aanmelden in het ERP systeem bepaalt u welke administratie u opstart om in te werken. Per administratie legt u de boekjaren vast, evenals de dagboekcodes, subadministraties, factuurgegevens en btwcodes. Ieder boekjaar is verdeeld in 12 periodes. Het boeken in meerdere (niet-afgesloten) boekjaren of periodes is uiteraard mogelijk. Ook kunt u een boekjaar laten beginnen op een willekeurige datum, zoals bij het Amerikaanse Model, waarbij boekjaren lopen van april tot en met maart.