TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

In TRADIUM Business Software voor het MKB wordt het hart van de administratie gevormd door het grootboek. In het rekeningschema bepaalt u zelf de rubricering van de opzet. Daarbij kunt u, in tegenstelling tot veel andere boekhoudprogramma’s, kiezen uit 3 in plaats van 2 rekeningsoorten: Verlies/Winst, Balans, en Inventaris. De laatstgenoemde is een balansrekening waarop u periodiek automatisch kunt afschrijven door het instellen van afschrijvingspercentage of bedragen tot een vooraf ingestelde restwaarde.

 
 
DIVERSE APPLICATIES
Naast het invoeren en beheren van de gegevens in de administratie zijn in ons ERP systeem toepassingen voor het inboeken van de stukken, genereren van journaalposten en het realiseren van verschillende financiŽle rapportages. En natuurlijk de BTWaangifte, het afsluiten van het boekjaar en het onderhoud op bovengenoemde onderdelen.
 
IMPORT & EXPORT
Ook voor groothandels die veel invoer en/ of uitvoer van goederen binnen en buiten de EU hanteren, wordt de administratie hieromtrent een stuk vereenvoudigd door de geautomatiseerde IntraStat-aangifte. In TRADIUM Business Software voor het MKB is ook de internationale productgroepcodering opgenomen. Ook ICLaangiften zijn sterk vereenvoudigd, dankzij de integratie van stamgegevens die door het Centraal Bureau voor de Statistiek worden aangeleverd; wanneer een landencode is gekoppeld aan een debiteur of crediteur, wordt automatisch bepaald of (inkoop)facturen onder de EU-wetgeving vallen en worden rubrieken op de BTW/ICL en Intrastat aangiften automatisch ingevuld.