TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

Diverse soorten rapportages zijn voor handen voor de boekhouding. Naast de standaard rapportages, zoals proefsaldi, balansoverzichten en kolommenbalansen, mutatieverslagen en openstaande posten rapportages, beschikt TRADIUM Business Software voor het MKB over zeer uitgebreide rapportage- mogelijkheden.

 
U kunt zelf uw rapportage met enkele muisklikken samenstellen dankzij de ingebouwde Rapport Generator; of een grafische presentatie maken. Vanuit de boekhouding worden ook automatisch relaties onderhouden met uw logistieke administratie; zo kunt u uw voorraadbalans in een handomdraai presenteren, al dan niet uitgebreid met analyses van inkoop en verkoop.
 
DIGITAAL DASHBOARD MET DU PONT
Als financial manager wilt u het liefst in één oogopslag de status van uw bedrijf zien. Dat kan met het Du Pont Schema in TRADIUM. Het berekenen van Return-On-Investment (ROI) is in een handomdraai gerealiseerd. En u kunt resultaten van verschillende boekjaren met elkaar vergelijken.
 
BOEKEN
Alle ingevoerde boekingen worden per soort in een tijdelijk gegevensbestand (kladblok) opgeslagen. Hierin kunt u nog wijzigingen doorvoeren tot op het moment dat u doorboekt en de boekingen definitief worden. Natuurlijk kunt u voor het doorboeken een uitdraai maken van de journaalposten, al dan niet gecomprimeerd. Bij het boeken kunt u gebruik maken van de autoboek-methode voor de terugkerende handelingen van het dagelijks boeken.
 
Daarnaast wordt het multi-factuur afboeking (meerdere facturen ineens afboeken) en de auto-inkoopboeking (meerdere inkoopnota’s tegelijk inboeken met automatische berekening van uitsplitsing van betalingskorting en/of kredietbeperking) natuurlijk ondersteund. Gescande inkoopnota’s kunt u on-line bekijken terwijl u de boeking controleert.
 
.