TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

TRADIUM Business Software voor het MKB vereenvoudigt de verwerking van vrachtkostennota’s en invoerrechtendeclaraties; kosten worden eenvoudig naar ratio verdeeld over inkoop- en verkooporders, waarbij nacalculatie automatisch plaatsvindt in de afzonderlijke orders. Marges worden hierdoor nog nauwkeuriger berekend.

 
TELEBANKING
Aan de hand van de actuele stand van de openstaande posten kunt u eenvoudig een betalingsadvies genereren, welke u vervolgens kunt inlezen in de telebankiersoftware van uw bank. Ook de integratie met automatisch incasso en koppeling aan pinautomaten behoren tot de mogelijkheden van het uitgebreide financiŽle pakket van ons ERP systeem.
 
AUTOMATISCH AFLETTEREN
Natuurlijk kunt u ook de gegevens vanuit uw telebankiersoftware automatisch in TRADIUM Business Software laten verwerken, waarbij ons ERP systeem per debiteur of crediteur automatisch de openstaande posten bij de betaling opzoekt en afboekt in een journaalpost. Zelf gecombineerde factuurbetalingen worden automatisch opgelost door deze intelligente functie.
 
KREDIETBEPERKING & BETALINGSKORTING
Wanneer u kredietbeperking en/of betalingskortingen hanteert, rekent TRADIUM Business Software voor u automatisch de nettobedragen uit, waarbij uiteraard de termijn waarbinnen de betaling heeft plaatsgevonden (met een eventuele uitlooptermijn) wordt gecontroleerd. Hiermee worden ook deze betalingen automatisch verwerkt en de kredietbeperking of betalingskorting automatisch tegengeboekt op de betreffende grootboekrekeningen.