TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

Met TRADIUM Business Software voor het MKB beschikt u over een volledig HRM systeem. Met de uitgebreide invoermogelijkheden voor uw (kandidaat) werknemers kunt u desgewenst automatisch personeel selecteren op basis van diverse criteria, zoals opleiding, branches en persoonlijke voorkeuren en wensen van zowel uw werknemers als uw opdrachtgevers. Ons ERP systeem kiest voor u de meest geschikte kandidaat die op het gewenste moment beschikbaar is.

 
WERKNEMERS GOED GEREGISTREERD
In TRADIUM kunt u alle belangrijke gegevens van uw (aspirant) werknemers opslaan. Ook alle correspondentie, acties en dergelijke kunt u loggen bij de werknemers. Tevens houdt TRADIUM voor u in de gaten wanneer tijdelijke contracten verlopen. Net als bij verjaardagen en jubilea signaleert TRADIUM de personeelsmanager(s) tijdig.
 
VAKANTIES GOED INGEPLAND?
Wilt u zeker weten dat alle vakantie en verlofdagen voor iedereen zijn ingevuld? Met TRADIUM kunt u snel inzicht krijgen en met een simpele muisbeweging verlofperiodes selecteren, invoegen en verplaatsen. Daarnaast kunt u ook variabele dienstroosters voor uw werknemers aanmaken en onderhouden.
 
ELK UUR VERANTWOORD
Wanneer u een sluitende urenregistratie nodig heeft om uw projecten te kunnen verantwoorden, biedt TRADIUM uitkomst. U kunt voor alle werknemers de gewerkte, verzuimde en verlofuren vastleggen. De gewerkte uren kunt u zelfs rechtstreeks koppelen aan een TRADIUM-project, inclusief overuren (drie categorieŽn), reisuren en meerwerk. U kunt uw eigen taken definiŽren en ook de boekhouding vereenvoudigen dankzij directe koppelingen met de grootboek- en subadministratie.