TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

De aanpak & werkwijze van de in-companytrainingen voor TRADIUM Business Software komt overeen met die van de open klassikale trainingen en is onderverdeeld in twee stromingen:

  • Onderwerpgerichte training

  • De training op de werkvloer

 
Onderwerp gerichte training
Dit houdt in dat onze training dezelfde inhoud en mogelijkheden biedt als de klassikale training, echter dan bij u ter plaatse. Hierbij wordt ook ingegaan op specifieke, voor uw bedrijf belangrijke processen en deelgebieden. Door een bedrijfsgerichte en persoonlijke training bieden wij u een grotere keuzemogelijkheid voor oploeidingen en krijgt u een betere praktijktraining in die onderdelen waar uw belangstelling naar uitgaat.
 
De training op de werkvloer
Tijdens deze training wordt aan een of meer medewerkers op de werkvloer uitleg gegeven over een bepaald onderdeel van Tradium. Een voorbeeld van de DHZ-training is Tradium Mobile, waarbij op de werkvloer de software ingericht wordt waarna men direct zelf met de software aan de slag gaat.
Voordelen van in compay training:
 
  • Het is kostenreducerend wanneer u meerdere medewerkers tegelijkertijd wilt laten opleiden
  • U kunt onze klassikale trainingen aanpassen aan uw specifieke bedrijfssituatie door onderwerpen weg te laten of toe te voegen
  • Cursusdata kunnen in onderling overleg vastgesteld worden De trainingen kunnen zowel in Nieuw-Vennep als bij u in het bedrijf plaatsvinden.
 
Voor het reserveren van een in-companytraining kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0252-620888.
 
Op al onze cursussen zijn onze cursusvoorwaarden van toepassing.