TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

Zeker wanneer u een uitgebreid gamma aan producten verkoopt, wordt het volgen van individuele producten in de markt steeds moeilijker. TRADIUM Business Software voor het MKB assisteert hierbij door op gezette tijden alle inkoop en verkoop per product en zelfs per locatie te analyseren. Historische gegevens worden hierbij geraadpleegd en vergeleken met de huidige omzet. Ook seizoensgerelateerde producten worden geanalyseerd met gegevens die in vergelijkbare seizoenen in voorgaande jaren werden verkocht.

 

 

 
TIJDIG ALARMEREN
Aan de hand hiervan worden de inkoop- en productmanager(s) niet alleen tijdig geïnformeerd over de noodzaak van het aanvullen van de voorraad (Besteladvies); wanneer een specifiek product ‘booming’ wordt of als juist de verkoop inzakt, signaleert TRADIUM dat direct aan alle betrokkenen. De grenswaarden hiervoor bepaalt u zelf per productgroep. Ook kunt u elk productgroep afzonderlijk aan één of meerdere productmanagers toewijzen.
 
NUTTIG ADVIES
TRADIUM adviseert u ook inzake de minimale en maximale voorraad. Wijzigingen in inkoopprijzen worden geregistreerd in een logboek, waarbij extreme prijswijzigingen automatisch ‘onhold’ worden geplaatst ter verificatie door de productmanager voordat deze (eventueel aangepast) kunnen worden doorgevoerd.
 
AUTOMATISCHE FINE-TUNING
Lijkt het allemaal wellicht ingewikkeld: TRADIUM kan een hoop werk uit handen nemen door kleine aanpassingen in voorraadgegevens en prijzen automatisch voor u aan te passen. U bepaalt zelf in welke mate u het automatisch beheer toestaat.