TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

Management informatie Systemen

 

Een vertegenwoordiger is niet meer alleen diegene die bij uw klanten de orders noteert. Hij of zij is verpersoonlijking van uw bedrijf, ook in financieel en logistiek opzicht. Vandaar dat steeds meer vertegenwoordigers uitgerust worden met gereedschappen om aan de vragen van uw klanten ter plaatse te kunnen voldoen. Dit kan het geven van achtergrondinformatie over uw producten zijn, maar ook het bespreken van financiŽle zaken, zoals de kortingscondities of de omzet en het betaalgedrag. Met de juiste en actuele informatie kan uw vertegenwoordiger slagvaardiger zijn dan uw concurrent, en dus de binding met uw klanten versterken.

 
KIS of MIS
Klant Informatie Systemen (KIS) of Management Informatie Systemen (MIS): bij beide gaat het om de informatie die op de juiste plaats voorhanden moet zijn. KeeminK Design heeft als geen ander ervaring met en inzicht in de wensen van vertegenwoordigers, binnendienst en hun managers/directie.
Door het gebruik van een notebook, palmtop of handterminal kan uw vertegenwoordiger eenvoudiger gegevens tot informatie bewerken en de rapportages op tijd inleveren. Maar ook kan via een on-line verbinding met uw eigen CBBS/2 hostsysteem of via een centraal netwerk zoals InstalBase, de laatste status van de klantgegevens worden opgevraagd. De gegevens over omzet, korting, bonus etc.. zijn dan altijd voorhanden Ťn actueel.Zo heeft uw vertegenwoordiger altijd de juiste gegevens paraat wanneer hij naar de klant op bezoek gaat. 
 
Maar er zijn natuurlijk meer mogelijkheden:
Via een laptop of pda kan uw vertegenwoordiger de rapporten die hij hierop schrijft via gsm of gprs naar de binnendienst toezenden. Of kunnen genoteerde bestellingen rechtstreeks in uw elektronische ordersysteem worden verwerkt.
Uw bedrijf wordt meer dan alleen een besteladres voor de goederen van uw klanten: uw magazijn wordt het verlengstuk van het magazijn bij uw klanten, uw vertegenwoordiger wordt een informatiebron voor beide partijen.
 

De Informatie Manager

KeeminK Design ontwikkelt voor u op maat. Dit is hŤt voordeel voor systemen voor uw vertegenwoordigers /managers.
 

Waarom?

Omdat zij precies de informatie ontvangen die nodig is, en u de gewenste rapportages retour ontvangt. Niet te veel en vooral niet te weinig. Bij de bezoekverslag-wizard moet u bijvoorbeeld een aantal essentiŽle velden altijd invullen zoals de datum en reden van het bezoek en de opvolging van dit bezoek evt. door binnendienst. Toch is het eenvoudig om een bezoekverslag te genereren: met enkele muisklikken loopt u door de schermen heen. Doordat de vertegenwoordiger regelmatig via de modem inbelt blijft het systeem up-to-date. Alle klantgegevens worden bijgewerkt, zoals omzet, betaalgedrag, condities en ook de orderhistorie op artikelniveau. Dat praat een stuk makkelijker!