TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

Omdat TRADIUM een relationeel database systeem is kunnen er rapportages gegenereerd worden aan de hand van SQL: Structured Query Language, oftewel gestructureerde vraagstuk taal. Aan de hand van deze taal kunt u in TRADIUM eenvoudig zelf rapportages maken.

Ingebouwd is de speciale SQL-ontwerper waarbij u aan de hand van 4 stappen ook zonder kennis van de SQL-taal eenvoudig en snel zelf lijsten en/ of rapportages kunt samenstellen. Aan de hand van de ingebouwde rapportgenerator kunt u de gegevens naar wens opmaken en afdrukken.
Bij het maken van de rapportages behoort natuurlijk ook exporteren naar Word en Excel tot de standaard mogelijkheden. Door te kiezen voor de gewenste uitvoermogelijkheid wordt het rapport bijvoorbeeld in Word opgemaakt. Maar ook het ontwerpen en aanmaken van labels en etiketten behoren tot de standaard uitvoermogelijkheden in TRADIUM Business Software voor het MKB!
 
FINANCIELE ADMINISTRATIE
Voor de financiŽle administratie zijn ook voorgedefinieerde rapportages beschikbaar, zoals openstaande posten, balansoverzichten en mutatieverslagen, waaronder natuurlijk ook grafische presentaties. Ook hier kan met behulp van een SQL-grafiek-generator grafisch de gegevens in een 3D model worden weergegeven en met de muis worden geroteerd, gekanteld en natuurlijk ook afgedrukt of geŽxporteerd naar een PDF document, voor verdere verzending via e-mail of publicatie op het internet.
 
PROJECTRAPPORTAGES IN TRADIUM
Wanneer u gebruik maakt van Projectbeheer voor de calculatie van de uit te voeren projecten, is ook hier de mogelijkheid ingebouwd om van diverse gegevens rapportages uit te draaien, zoals de urenstaat, materiaalstaat, logistieke en financiŽle analyse, de totale analyse en de begroting. Ook hier is het mogelijk om de uitkomsten in 3D-grafieken te presenteren: