TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

De handleidingen van Tradium Business Software

 

Vanuit het Help menu in TRADIUM Business Software kunt u online help opvragen. Dat werkt als volgt: als u in een actief venster op de F1-knop drukt, wordt de helpfunctie ingeschakeld. U wordt dan direct doorgelinkt naar de juiste pagina van de online help. Hierbij selecteert ons ERP systeem automatisch de juiste pagina uit het juiste boek van de naslagwerken die hier gepubliceerd staan. U kunt ook hier de handleiding opvragen:

 

User Manual

Dit is een algemene handleiding waarin alle applicaties en software-tools in beschreven staan. Ook zijn hierin instructies voor de systeembeheerderstaken opgenomen.
 

Financial Books

Voor boekhouders, accountants en financiŽle medewerkers die toegang hebben tot de financiŽle administratie toepassingen in TRADIUM Business Software is ook een nalagwerk opgesteld.
 

Programming Manuals

Voor systeemontwikkelaars, systeembeheerders en gebruikers met bewerkingsrechten voor de Basic Script programmeeromgeving die in TRADIUM Business Software is ingebouwd, zijn er diverse referentie-handleidingen online beschikbaar. >>Meer