TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

TRADIUM Business Software voor het MKB is een uitgebreid product. Toch zijn de kosten voor aanschaf en onderhoud beperkt. De licentiekosten variŽren in prijs, afhankelijk van het aantal gebruikers waarvoor het product wordt aangeschaft en welke service er bij de aanschaf is inbegrepen.

 
Het aantal licenties dat u nodig heeft wordt bepaald door het aantal concurrent users, oftewel: het aantal gebruikers dat gelijktijdig zal werken met TRADIUM Business Software. Licenties zijn ook gestaffeld: naarmate het aantal gebruikers toeneemt, neemt ook de prijs per licentie af.
 
Naast de aanschafkosten zijn er ook kosten voor onderhoud en updates van ons ERP systeem. KeeminK Design hanteert een basistarief voor het automatisch kunnen onderhouden van uw SQL database en de TRADIUM software. Support en telefonische ondersteuning wordt verleend volgens een gereduceerd uurtarief. Dit geldt ook voor andere werkzaamheden, zoals installatie, consultancy en (maatwerk)programmering.
 
Al vanaf minder dan 2000 Euro beschikt u over een compleet ERP-systeem! Vul de informatie-aanvraag in en ontvang geheel vrijblijvend de prijslijst en brochure van Tradium Business Software voor het MKB!