TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

Niet alleen de verwerking van kant-en-klare handelsgoederen verloopt perfect in TRADIUM. Ook het managen van fabricage van eindproducten en -halffabrikanten kunt u probleemloos met TRADIUM  Business Software voor het MKB doen. Zowel klantorder- als voorraadgestuurd.

 
De toepassingsmogelijkheden zijn zeer uitgebreid. U kunt recepturen vastleggen die bestaan uit losse artikelen die gecombineerd levert (samengestelde producten). U kunt ook add-ons vastleggen. Bij de verkoop van bijvoorbeeld stofzuigerapparaten kunt u de gratis levering van een set stofzuigerzakken tegen een gereduceerde prijs vastleggen. Maar het gaat nog veel verder.
 
PRODUCTIEPADEN
U kunt complete productiepaden definiŽren in TRADIUM. Met deze paden kunt u een (extern) productie-proces (of groeiproces bij bijvoorbeeld plantproducten) inrichten, inclusief tijdspan, kosten per stap en rendement, c.q. uitvalpercentage per onderdeel.
 
PRODUCTIE-ARTIKELEN
U kunt ook productie-artikelen inrichten die volgens een bepaalde productiemethoden worden gefabriceerd. De productiemethoden kunt u zelf inrichten en ook productiecapaciteit en overhead per methode vastleggen. Daarnaast kunt u deze recepturen statisch als ook dynamisch producties definiŽren.
 
MULTI-STAGING PROCESSEN
Heeft uw organisatie complexe productie-processen, zoals de productie van halffabrikaten, gevolgd door assemblage of productie tot eindproducten? Ook dit kan TRADIUM probleemloos voor u registreren Ťn plannen. Productie-onderdelen kunnen weer bestaan uit eindproducten van subproducties, die weer eindproducten bevatten van subsubproducties, enz..
Zo kunt u een complete productierange opzetten en beheren via TRADIUM
 
VOORRAADBEHEER
Voorraadbeheer is moeilijk met deze productielijnen, maar niet met TRADIUM! Bij het inplannen van productie-orders, of deze nu voorraad- of klantordergestuurd zijn, analyseert TRADIUM automatisch de benodigde onderdelen en adviseert tijdig de bestelling hiervan.