TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

Met TRADIUM Business Software voor het MKB biedt KeeminK Design u een unieke totaaloplossing aan: een geavanceerd ERP systeem, bij uitstek geschikt voor het midden en kleinbedrijf. Voorzien van een moderne interface, standaard extra's waaronder een ingebouwde rapportage- generator, taakplanner en Word™ compatibel tekstverwerker, flexibele uitbreidings- mogelijkheden en natuurlijk ook een beveiligings- en gebruiksrechtenstructuur die tot op detail zijn in te geven.

 
TRADIUM Business Software voor het MKB combineert de voordelen van Windows, integratie met Microsoft Office en alle mogelijkheden van relatie- en documentbeheer, facturatie en logistiek in één softwareoplossing. Met deze moderne ERP/CRM/HRM software, wordt per bedrijf flexibel en individueel de software ingericht al naar gelang de specifieke bedrijfseigenschappen. Met TRADIUM maakt u uw bedrijfsinformatie toegankelijk voor uw medewerkers en dat levert tevreden gebruikers én klanten op.
 
TRADIUM Business Software voor het MKB is ontwikkeld voor gebruik onder Windows XP, Windows Vista, Windows 7 tot en met het nieuwe besturingssysteem Windows 10. Het ERP systeem heeft dezelfde ‘look and feel’ als bijvoorbeeld Microsoft Excel of Word. Wanneer u met deze software werkt, kunt u dus ook direct met TRADIUM Business Software aan de slag. Bovendien is de structuur in TRADIUM logisch opgebouwd, wat de productiviteit zeer ten goede komt!
 
Met TRADIUM Business Software voor het MKB haalt u niet alleen een softwareoplossing in huis, maar ook de expertise en knowhow van KeeminK Design. Deze knowhow èn de beschikbaarheid over de jongste IT technologie maken van ons bedrijf een partner bij uitstek voor deel- en totaaloplossingen op automatiseringsgebied.
 
Als uw automatiseringspartner begeleiden wij U, samens onze geselecteerde dealers, bij de bepaling van de informatiebehoefte en stellen wij samen met U een implementatiestrategie op, afgestemd op het te volgen traject. De betrokkenheid bij uw organisatie staat bij ons voorop, daarom werken wij graag samen met u aan de kwaliteit en het succes van uw onderneming.
 
Met KeeminK Design en haar dealerorganisatie als uw automatiseringspartner kunt u bouwen op en aan een duurzame IT oplossing voor uw organisatie. In deze webpagina's ervaart u hoe state-of-the-art technologie, gecombineerd met een intuïtieve gebruikersinterface heeft geresulteerd in een ERP systeem met onbegrensde mogelijkheden.
 
Ik wens u veel leesplezier!
 
Namens KeeminK Design B.V.,
 
 
(R. Keemink)