TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

Binnen TRADIUM Business Software voor het MKB spelen de uitgebreide relatie- en document- beheermogelijkheden (DMS) een belangrijke rol in de informatievoorziening. Daarom zijn voor zowel leveranciers als klanten - maar ook voor uw eigen rayons - uitgebreide relatiekaarten aanwezig waarop u alle belangrijke gegevens kunt noteren, ook van contactpersonen. Statische informatie, levercondities, orders, documenten en nog veel meer is centraal bij uw relaties ondergebracht.

 
CTI BESCHIKBAAR
Wanneer uw telefooncentrale geschikt is voor CTI, kunt u door integratie met de TRADIUM Telefoon Server door een muisklik op het telefoonnummer uw contactpersoon direct bellen. Dit maakt het relatiebeheer tot de spil van uw administratie. Maar ook als u gebeld wordt kunt u met een muisklik de telefoon opnemen, waarbij TRADIUM Business Software automatisch de klant of leverancier opzoekt aan de hand van het telefoonnummer van de beller.
 
KOPPELING MET MICROSOFT OFFICE
Doordat TRADIUM Business Software voor het MKB gebruik maakt van nieuwe object georiŰnteerde technologie (com) kunt u ook gegevens uitwisselen met de tekstverwerker of het rekenprogramma in Microsoft Office. Zo kunt u eenvoudig in standaard documenten mailingen en prijslijsten maken zonder dat u de gegevens opnieuw moet intoetsen. Maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van de ingebouwde en tevens zeer uitgebreide tekstverwerker in dit ERP systeem.
 
ONE-CLICK INFORMATIE
Door de koppeling met Word™ en het gebruik van de ge´ntegreerde tekstverwerker (TRADIUM Word Processor), is het documentbeheer geheel ge´ntegreerd. Alle offertes, opdrachtbevestigingen en zelfs facturen, herinneringen en aanmaningen aan deze klant kunt u met ÚÚn druk op de knop opvragen.
 
Natuurlijk ontbreken ook de openstaande posten en dagboekmutaties niet op de relatiekaart en zijn er memovelden waarin u overige aantekeningen kwijt kunt. Alle acties met betrekking tot uw klanten en/ of leveranciers brengt u onder in het actie-, offerte- en/of besteloverzicht.
 
 
ER IS ER EEN JARIG
Van een contactpersoon kunt u meerdere persoonlijke gegevens bijhouden, zoals bijvoorbeeld een geboortedatum en een speciale (jubileum)datum. In TRADIUM Business Software voor het MKB ontvangt u een week van tevoren bericht over de aanstaande verjaardag of jubileum. Dit gebeurt via een memo die op uw scherm verschijnt waarin de link naar de klantenkaart is opgenomen:
 
LOGBOEKEN
Bij elke relatie kunt u drie afzonderlijke logboeken bijhouden voor offertes, bestellingen en overige acties. U kunt hier ook documenten, faxen en e-mail loggen. Maar ook afspraken, telefoonnoties en overige zaken kunt u vastleggen. Uiteraard gekoppeld aan de AgendaBeheer uw CTI-ondersteunde telefooncentrale.
 
 
FONETISCH OPZOEKEN
De software van KeeminK Design is bekend om de krachtige zoekmachine. De snelheid en eenvoud hebben zich in de afgelopen jaren verder ontwikkeld tot de nieuwste variant in TRADIUM Business Software: u kunt nu zelfs op klank (fonetisch) zoeken met dezelfde snelheid. Zoekt u op ‘keizer’, zo zal het ERP systeem uw relaties opzoeken met namen, zoals ‘Keyser’, ‘Keijzers’, ‘Cijsser’ enzovoorts....