TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

TRADIUM Business Software voor het MKB is een professioneel ERP systeem waar uw medewerkers op professionele wijze mee zullen gaan werken. Maar software wordt pas echt een aanwinst als u haar kunt inzetten zodat uw bedrijfsvoering daadwerkelijk ondersteund en verbeterd wordt.

 
KeeminK Design heeft een opleidingstraject voor al uw medewerkers van zowel de Servertoepassingen als ook de specifieke onderdelen zoals het magazijn en de systeembeheerders van TRADIUM Business Software opgezet.
 
Hiertoe wordt binnen uw bedrijf een opleidingspad uitgezet al naar gelang de behoefte en de al aanwezige kennis van de medewerkers. Dit houdt ook in dat er bijvoorbeeld Windows of Office cursussen gegeven kunnen worden.
 
In de specifieke TRADIUM Business Software cursussen wordt diep ingegaan op de mogelijkheden die het systeem biedt en hoe de medewerkers met de software hun werkzaamheden kunnen (blijven) verrichten.
 
KeeminK Design heeft een opleidingstraject voor al uw medewerkers van zowel de Servertoepassingen als ook de specifieke onderdelen zoals het magazijn en de systeembeheerders van ons ERP systeem opgezet.
 

Klassikale Trainingen

Aan uw medewerkers wordt klassikaal uitleg gegeven over de functionaliteit binnen TRADIUM Business Software.
 

In-company training

Deze bestaat uit twee mogelijkheden: de klassikale training en de doe-het-zelf training.
 
Het is ook mogelijk om per bedrijf de cursussen te geven. Hier geldt wel een minimaal en maximaal aantal deelnemers. Meer informatie hierover vraagt u aan via e-mailadres info@keeminkdesign.nl
 
Op al onze cursussen zijn onze cursusvoorwaarden van toepassing.