TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

Veel bedrijven zijn al op één of andere manier geautomatiseerd. Door de open structuur van TRADIUM Business Software voor het MKB kunnen de geëxporteerde gegevens uit uw huidige pakket veelal zonder problemen geconverteerd worden naar ons ERP systeem. Hierdoor voorkomt u dat u gegevens opnieuw moet invoeren (klanten, leveranciers, artikelen etc.) en kunt u de overstap sneller doorvoeren.

 
Speciaal voor gebruikers van Exact zijn voor de belangrijkste bestanden standaard conversiescripts aanwezig. Maar ook als u een andere toepassing heeft, zijn de mogelijkheden door de flexibiliteit van TRADIUM Business Software legio.
 
ONDERSTEUNING NA CONVERSIE
Na de conversie begint het inrichten van het systeem en het zich eigen maken van de bediening van dit nieuwe product. In het voorgaande heeft u al kunnen lezen dat er veel tijd is geïnvesteerd in de bediening en intelligentie van TRADIUM Business Software. Uiteraard zijn alle functies uitgebreid beschreven in de online helpfunctie, maar toch blijkt dat ondersteuning ter plaatse soms net dat beetje extra geeft om de gebruiker snel met de software vertrouwd te maken.
 
Hiervoor maken wij met u voorafgaand aan het implementatietraject een duidelijk plan zodat u door onze consultant of programmeur ter plaatse ondersteund wordt bij het inrichten en in gebruik nemen van ons ERP systeem.
 
Daarnaast is er een uitgebreid cursusaanbod voor gebruikers en systeembeheerders. In kleine groepen wordt u wegwijs gemaakt in alle applicaties van TRADIUM Business Software, de SQL rapportagevormen en de ingebouwde macro programmeertaal.
 
Nadat de implementatie is afgerond begint de optimalisatiefase. In eerste instantie gaat het voornamelijk om troubleshooting, later komen de verbeteringen en/of specifiek voor u te realiseren oplossingen aan bod. Onze consultants ondersteunen u natuurlijk bij de optimalisatiefase.
 
WENSEN VAN GEBRUIKERS
KeeminK Design ontwerpt, ontwikkelt en realiseert TRADIUM Business Software geheel intern zodat wij niet afhankelijk zijn van applicatiesoftware van een derde partij. Wanneer u specifieke wensen heeft op het gebied van bedrijfsautomatisering kunnen wij dit ook voor u op maat realiseren. TRADIUM Business Software sluit natuurlijk aan op de allerlaatste ontwikkelingen onder Windows. En omdat KeeminK Design is aangesloten op het Microsoft ontwikkelplatform MSDN, heeft zij als één van de eerste softwareontwikkelaars in Nederland de nieuwste techniek in huis.